Cautare Informatii
Vizita Ambasadorului Republicii Belarus la Brasov

(28-02-2017)

Prefectul Județului Brașov, Ciprian Băncilă îmreună cu Primarul Brașovului, George Scripcaru, cu Vicereședintele Consiliului Județean Brașov, Imelda Toaso și Președintele Camerei de Comert și Industrie Brasov, Silviu Costea, a avut astăzi o întâlnire oficială cu Excelența Sa, Andrei Grinkevich, ambasador al Republicii Belarus la București. 

Prefectul Ciprian Bancilă a facut o expunere privind economia Judetului Brașov și a mentionat oportunitatile de colaborare: „Suntem onorați să vă avem oaspete la Brașov, un județ cu un potențial economic și turistic deosebit, care poate fi valorificat de către mediul economic din Belarus. Speram să lărgim colaborarea și in alte domenii comune interes, acolo unde avem o tradiție si rezultate excelente. Sectorul industrial, al construcțiilor de mașini si componente auto, cel al cerecetarii în domeniul industrial, sectorul agricol si cel medical pot fi o oportunitate pe care trebuie sa o fructificăm în relațiile bilaterale”, a spus prefectul județului Ciprian Bancilă.

La rândul său, E.S. Domnul Ambasador Andrei Grinkevich a evidențiat posibilitățile de colaborare cu Belarus și faptul că putem gândi o dimensiune a cooperării prin care să valorificăm avantajele reciproce ale propriilor piețe de desfacere. “În viitorul apropiat sperăm să realizăm un forum economic bilateral , unde cele două țări să poată încheia acorduri si memorandumuri de cooperare”, a declarat Amdasadorul Belarus, E.S. Andrei Grinkevich.« Inapoi la pagina anterioara