Cautare Informatii
PROGRAMĂRI ON LINE LA SERVICIUL DE ÎNMATRICULĂRI

(27-02-2017)

Programările la serviciul de înmatriculări auto se pot face de azi şi ON-LINE ! Braşovenii pot face acest lucru pentru zilele care vor urma datei de 20.03.2017, accesând website-ul DRPCIV Bucureşti : www.drpciv.ro – link-uri utile – programări on line www.drpciv.ro/rezervarebv/inmatriculare.php.

Numărul de dosare de înmatriculare pentru programarea online la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Braşov pentru zilele de luni, marţi, miercuri şi joi este de 40 bonuri, iar pentru ziua de vineri de 30 de bonuri. Sistemul ticketing va funcţiona simultan cu programarea on-line, începând cu data de 20.03.2017. Pentru alocarea numărului de bonuri zilnic se are în vedere capacitatea de procesare zilnică, maximum 180 dosare înmatriculare/transcriere. La Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Braşov va funcţiona un ghişeu separat pentru programările ON-LINE, unde vor fi soluţionate aceste cereri.

“Iată, că după realizarea sistemului informatic de ticketing implementăm acum o nouă formulă, de această dată ON-LINE. Cu siguranţă, programările on-line vor aduce mari beneficii cetăţenilor Braşovului, prin faptul că vor fi reduse cozile la acest serviciu. De asemenea, un alt plus pentru braşoveni este acela că nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze, realizând cu uşurinţă programarea chiar şi de acasă. Şi pentru funcţionarii de la ghişee acest lucru este un avantaj pentru că îi va ajuta să îşi desfăşoare activitatea în condiţii optime, ţinând cont că pot fi procesate 180 de dosare zilnic” a declarat prefectul Braşovului, Ciprian Băncilă.

Paşii care trebuie urmaţi pentru programarea on-line la înmatriculări: accesarea site-ului www.drpciv.ro, identificarea în stânga paginii LEGĂTURI UTILE, apoi se va accesa pagina numărul 3 unde apare programare on-line ghişeu Braşov şi se va deschide link-ul www.drpciv.ro/rezervarebv/inmatriculare.php

Programare>>« Inapoi la pagina anterioara