Cautare Informatii
MĂSURA SUSPENDĂRII CURSURILOR SE PRELUNGEȘTE SI PENTRU DATA DE 11 IANUARIE 2017

(10-01-2017)

 În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, desfășurată astăzi, 10 ianuarie 2017, s-a hotărât prelungirea perioadei de suspendare a cursurilor în unitățile de învâțământ preuniversitar din județul Brașov și pentru data de 11 ianuarie 2017, cu posibilitatea prelungirii măsurii în funcție de evoluția stării meteo.

Măsura a fost adoptată ca urmare a analizării condițiilor și prognozelor meteo. Totodată, reprezentanții RAT Brașov, prezenți la discuții, au precizat faptul că 41 de mijloace de transport în comun, din totalul de 134, au întâmpinat probleme în asigurarea serviciului public de transport.

O situație specială se înregistrează la unitățile de învățământ preuniversitar din localitățile Augustin, Măieruș și Vlădeni unde din cauza unor probleme tehnice apărute nu se poate asigura încălzirea sălilor de clasă.

Prefectul Ciprian Băncilă a solicitat Inspectoratului Școlar Județean maximă operativitatea în transmiterea informării către toate unitățile de învățământ.« Inapoi la pagina anterioara