Cautare Informatii
Legea terenului pentru Aeroport a fost adoptată de Parlament

(19-10-2016)

 Propunerea legislativă care vizează modificarea Legii nr. 297/2015 privind transmiterea unei suprafeţe de teren din domeniul public al statului şi din administrarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof şi Sfeclă de Zahăr Braşov, în domeniul public al Judeţului Braşov şi în administrarea Consiliului Judeţean Braşov, pentru realizarea obiectivului Aeroport Internaţional Ghimbav-Brașov, a primit astăzi vot favorabil în unanimitate de voturi, în cadrul Camerei Deputaților, în calitate de camera decizională.

Prezenți astăzi, la lucrările din cadrul Camerei Deputaților, Prefectul Judeţului Brașov, Ciprian Băncilă, alături de Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, au purtat discuții cu toți factorii decizionali din acest for deliberativ, susținând adoptarea proiectului de lege, important pentru întreaga comunitate brașoveană.

“Cu siguranță, adoptarea acestui act normativ deblochează principala problemă care a stat în calea realizării celui mai important proiect de infrastructură de până acum, pentru întreaga comunitate a județului Brașov. Mulțumesc tuturor reprezentanților politici din Brașov, care au conștientizat că acest proiect este capital pentru dezvoltarea noastră economică, socială și culturală. Dezvoltarea acestui proiect strategic va avea un impact pozitiv nu numai pentru Brașov, ci şi pentru întreaga regiune”, a declarat Prefectul Braşovului, Ciprian BĂNCILĂ.« Inapoi la pagina anterioara